در انتخاب موتور دیزل ژنراتور موارد دیگری مانند میزان صدای تولیدی ژنراتور و میزان حجم محفظه سوخت نیز مهم هستند که باید به آن ها توجه نمود. معمولا سنسور فشار روغن موتور پایه دیگری دارد که به بدنه موتور وصل است. قیمت روغن موتور دیزل ایرانول و برای درخواست قیمت روغن ریسینگ ایرانول، و یا انواع دیگری از روغن ها با برندهای شرکت های دیگر، مانند، قیمت روغن موتور بهران، که از تولیدات شرکت نفت بهران می باشد، می توان به سایت های معتبر این فروشگاه ها مراجعه کرده و درخواست لیست قیمت ها را داد. به همین دلیل است که تقریبا تمام شرکت های مخابراتی و ارتباطات از هر نوع به دیزو ژنراتورها به عنوان گزینه اصلی قدرت پشتیبان تبدیل می شوند. ویدیو اختصاصی فارم کالا از موتور تک دیزلی کوپ با قدرت 7 اسب بخار پایین مشاهده نمایید.
نقطهٔ مرگ بالا همان T.D.C است. شتاب این خودرو به 563 کیلومتر در ساعت رسیده است. روغن ایرانول ۱۷۰۰۰ در برابر دمای بالا مقاوم است و همچنین در زمان استارت اولیه و هوای سرد سریعا دمای موتور را به تعادل می رساند. اما در موتور های دیزلی روند کار بسیار فرق می کند ( بالا تر توضی داده ایم ) . در پیشرانههای دیزلی برای روشنکردن خودرو، موتور الکتریکی هوا را درون محفظهی سیلندر متراکم میکند تا با ورود سوخت عمل احتراق انجام شود. به همین خاطر توصیه می شود روغن ها را در ظرف های در بسته و در شرایط محیطی مشخصی نگهداری کنید.
موتور دیزلی یا دیزل ژنراتور نوعی موتور احتراق داخلی است که با استفاده از احتراق تراکمی انرژی سوخت دیزل را به انرژی مکانیکی چرخشی تبدیل میکند. همانگونه که اشاره شد موتور دیزل براساس نحوه کارکردن به دو دسته موتورهای چهار زمانه و دو زمانه تقسیم می شود. توجه به گرید و توصیه های تولید کننده موتور دیزل می تواند شما را در خرید روغن موتور مناسب کمک کند. در این دوره ای که نسبتا کوتاه است، پس از اینکه کار تزریق انجام گرفت و همچنین قبل از سوخت به آتش دربیاید احتراق آغاز خواهد شد. موتورهای دیزلی گاهی اوقات موتورهای اشتعال تراکمی نامیده می شوند زیرا شروع احتراق به هوای گرم شده متراکم شده متکی بوده تا جرقه الکتریکی. در پیشرانههای دیزلی دیگر خبری از شمع نیست و برای خاموشکردن خودرو باید بهنحوی جریان سوخت به محفظهی احتراق متوقف شود. بهطور خلاصه، در پیشرانهی بنزینی سوخت و هوا در محفظهی سیلندر مخلوط و بهوسیلهی پیستون متراکم میشوند و درنهایت در بالاترین نقطه از مسیر حرکت پیستون، بهواسطهی جرقهی شمع احتراق ایجاد میشود. از آنجا که موتور دیزل مجهز به توزیع کننده یا شمع نیست ، نیازی به تنظیم منظم موتور مورد نیاز موتورهای بنزینی نیست. نسبت تراکم موتورهای بنزینی 8:1 تا 12:1 است.
API در پاسخ به درخواست خودروسازان برای معرفی روغن موتورهای قدرتمند تر برای پیشرانه های خودروهای امروزی که قادر به تامین نیازهای های راوانکاری فعلی و آینده خودروهای بنزینی روز باشد، استانداردهای جدید سطوح کیفی عملکرد را منتشر نموده است. مزایای استفاده از موتورهای دیزل ۱-طول عمر بالا: بهطورکلی موتورهای دیزلی به دلیل ساختار محکمتر نسبت به موتورهای بنزینی دارای طول عمر بیشتری هستند. علاوهبر آنچه ذکر شد، میللنگ، میل بادامک، یاتاقانها و سایر اجزای پیشرانههای دیزلی نیز درمقایسهبا پیشرانههای بنزینی توان تحمل شرایط کاری سختتر را دارند. در پیشرانههای بنزینی برای خاموشکردن خودرو با چرخاندن سوئیچ خودرو، جریان الکتریکی به شمعها برای جرقهزنی قطع میشود و درنتیجه، خودرو خاموش میشود. ازاینرو، سوئیچ خودرو به شیری سلنوییدی متصل است که با چرخاندن آن جریان سوخت متوقف میشود.
در پیشرانهی دیزلی بیشترِ اجزا با پیشرانههای بنزینی مشترک است و بهطور دقیق عملکردی مشابه پیشرانههای بنزینی دارند. برای نمونه، دیوارههای بلوک سیلندر پیشرانهی دیزلی بسیار ضخیمتر از نمونهی بنزینی است و برای تقویت آن از شبکههای مشبک بیشتری استفاده شده است. این پیشرانهی چهارزمانه براساس چرخهی اتو ابداع شده بود که امروزه نیز اساس عملکرد اکثر پیشرانههای درونسوز است. هر دو از پیشرانههای درونسوز هستند که انرژی شیمیایی سوخت را به انرژی مکانیکی تبدیل میکنند. اکنون انواع مختلفی از ژنراتورها وجود دارند، که هر کدام مزایا، معایب و کاربردهای بهینه خود را دارند. قیمت ژنراتورها به عوامل مختلفی مانند برند سازنده مولد، نوع ژنراتور، ظرفیت تولید و ثابت یا قابل حمل بودن آن بستگی دارد.
با این کار باعث چرخش روتور در دستگاه و تولید جریان الکتریکی میگردد. روغن موجود در دستگاه دیزل ژنراتور را می توان به خون درون رگ انسان تشبیه نمود. این اطلاعات برای دیزل آزاردهنده بود و درنهایت، او را برآن داشت تا به فکر اختراع پیشرانهای نوین با بازده بیشتر بیفتد. بااینحال، بهدلیل استفاده از سوخت گازوئیل در آن، آلودگیاش بیشتر بود و باتوجهبه طراحی و فشار کاری زیاد، سروصدای گوشخراشی تولید میکرد. لیکن در هر دوی این موتورها چهار عمل اصلی انجام می گردد که عبارتند از مکش یا تنفس، تراکم یا فشار، کار یا انفجارو تخلیه دود اما برحسب نوع موتور دیزل ممکن است این مراحل مجزا و یا به صورت توام انجام گیرند. به عنوان نمونه میتوان موتور دیزل را بر اساس اندازه ی تعداد احتراق در هر دور گردش میل لنگ به موتور دیزل چهار زمانه و یا موتور دیزل دوزمانه بخش بندی نمود و یا بر اساس قدرت تولیدی که به نوع اسب بخار بیان می شود. پیشرانهی ابداعی دیزل بازده بیشتری داشت و درمقایسهبا پیشرانههای دیگر قدرت بیشتری تولید میکرد.
فروشگاه مرکزصنعت پخش کننده انواع پمپ های کشاورزی با بهترین کیفیت و قیمت ها جهت سفارش از طریق سایت مرکزصنعت با ما در ارتباط باشید. پیشرفت بیشتر موتورهای دیزل، تا توسعه سیستمهای پیشرفته تزریق سوخت در دهه 1930 طول کشید. که باعث مصرف سوخت کمتر و بازده بیشتر موتورهای امروزی گردید. جنس بدنه سیلندرهای اکثر خودرو های سواری قدیمی از جنس چدن میباشد که در گذشته به دلیل سنگین شدن وزن موتور و جذب گرمای بالا بازده موتور کاهش میافته ولی در موتور خودروهای امروزی جنس بلوک سیلندر از آلیاژ آلومینیوم میباشد آلومینیوم دارای ضریب انبساط حرارتی خیلی بیشتری نسبت به چدن است و قابلیت هدایت حرارتش بیشتری نسبت به چدن دارد .
مبدل های کاتالیزوری در سیستم های دیزلی به گونه ای طراحی شده اند که بتوانند با این مشکل مقابله کنند، در حالی که سیستم های بنزینی چنین نیستند. اکنون این سیستم درحال منسوخشدن است و نسلهای جدید پیشرانههای دیزلی به واحدهای کنترلی هوشمندی مجهز شدهاند که دادهها را از حسگرهای تعبیهشده دریافت میکنند و باتوجهبه دادهها، بخشهای مختلف خودرو را کنترل میکنند. موتورهای دیزل مدرن کم سر و صداتر هستند و تعمیر و نگهداری کمتری را نسبت به واحدهای گازی با اندازه مشابه (با گاز طبیعی یا پروپان) دارند. ظرفیت کل سیستم روغن کاری دیزل ژنراتور 50 کاوا ایران 7/5 لیتر میباشد، و برای مشتریانی که این دیزل ژنراتور را برای تعبیه در فضای پشت بوم در نظر گرفته اند حائز اهمیت است. بنابراین ساختارهای بسیار مشابهی میان این موتورها وجود دارد و تنها تفاوت ساختمانی آن ها قطعات زیر است که در موتورهای دیزل وجود دارد و در سایر موتورهای احتراق داخلی وجود ندارد. این افزودنیها بهبود دهنده کاهش اصطکاک بود ه و با واکنش شیمیایی روی سطح تماس دو فلز تشکیل یک لایه میدهند که دارای مقاومت برشی کمتری نسبت به فلزهای پایه دو سطح میباشد بنابراین با تشکیل این لایه که در شرایط روان کاری مرزی و فشارهای بالا قطع نمیگردد، اصطکاک میان قطعات متحرک موتور کاهش مییابد.
در سال 1983 دیزل موتوری را با عنوان موتور کم تراکم ثبت نمود که در این موتور ابتدا هوا فشرده شده و سپس به دمای فوق نقطه احتراق سانده شده و سپس به تدریج سوخت وارد سیستم شده به دلیل جلوگیری از افزایش بیش از حد دما و فشار، مخلوط منبسط می شد. در هر پیشرانهی درونسوز برای کارکرد مناسب و روان، سوخت و هوا باید بهطور مناسب با یکدیگر مخلوط شوند. بااینحال در پیشرانهی دیزلی، ابتدا هوا متراکم میشود. در سال 1898 دیزل به یک میلیونر تبدیل شده بود و موتورهای دیزل وی موارد استفاده بسیاری پیدا کرده بود.
سوخت گازوئیل در موتور برق دیزلی آلودگی های کمتری نسبت به سوخت بنزین در موتور برق های بنزینی تولید می کند. برای افراد تحت آموزش شاید کمی عجیب باشد که موتورهای دیزل بزرگ بر اساس سیکل دو زمانه کار میکنند.اگرشماتجربه ای در زمینه موتورهای بنزینی دو زمانه داشته باشید قطعا دیده اید که آلایندگی این موتورها به مراتب بیشتر از موتورهای چهار زمانه بنزینی است.دلیل این امرروغنی است که برای روغنکاری یاتاقانهای موتور به مخلوط سوخت و هوا اضافه میشود.ای روغن باعث میشود احتراق کامل صورت نگیرد و مقداری از بنزین بصورت نسوخته از راه اگزوز خارج شود و باعث آلودگی هوا شود. با ادامه چرخش چرخ دنده ها ، روغن به بخش خروجی پمپ هدایت شده و سپس با فشار معین که تقریبا 3 تا 5 بار است به مدار روغنکاری ارسال می گردد. رونمایی سه محصول در بدو شروع نمایشگاه حاکی از آن است که امسال خودرویی ها دست پر حضور یافتند. در صورت نگهداری در فضای باز، بشکههای محصول به صورت افقی نگهداری شوند. در همین حین سوپاپ تخلیه نیز باز می شود و گازهای حاصل از آتش گرفتن از طریق هوای تازه از سیلندر خارج می شود.
در خلال سال های 1984 تا 1985، وی اختراع خود را برای ثبت در بسیاری از کشورها ارجاع می داد تا اینکه اولین موتور دیزل خود را در کشورهای اسپانیا، فرانسه و بلژیک در دسامبر 1894 به ثبت رساند و در سال 1895 و 1898 به ترتیب موفق به ثبت آن در کشورهای آلمان و ایالات متحده شد. در سال 1892، دیزل طرح و دستگاه مبدل گرما به کار را در بسیاری از کشوها از جمله آلمان، سوییس، بریتانیا و ایالات متحده به ثبت رساند. استفاده از موتور دیزل سنگین به گونه ای چشمگیر می تواند در مصرف سوخت های فسیلی صرفه جویی نماید و با راندمان حداقل هشتاد درصد در صنایع مختلف کاربرد داشته باشد. داستان موتور دیزلی درست بااختراع موتور بنزینی آغاز می شود.
باتوجهبه اینکه محفظهی پیشاحتراق درون سیلندر تعبیه شده، این سیستم میتواند فرایند احتراق را دچار مشکل کند و درنهایت، اثر منفی روی سایت centraldiesel بازدهی پیشرانه بگذارد. در این روش، گازوئیل ابتدا به محفظهای کوچک و گِردی وارد میشود که در اصطلاح محفظهی پیشاحتراق نام دارد. هزینه پائین دارندگان موتورهای ولوو پنتا نتیجه توان و بازدهی دیزلها و ایجاد اطمینان فوق العاده در کاربرد بدون دردسر آنهاست. موتورهای دیزلی قابل اعتماد هستند، با این وجود با توجه به تعدد مراحلی که برای تولید نیرو باید انجام شود، ایجاد نقص در آنها دور از ذهن نیست. علاوه بر تامین هوا در لاستیک های وسیله نقلیه، دوچرخه، ماشین چمن زنی و غیره، این کمپرسورهای فندکی را می توان برای نیرو دادن به دریل، استپلرهای برقی، تفنگ های اسپری برای رنگ آمیزی و سایر ابزارها نیز استفاده کرد. به طور خلاصه کار کرد موتور دیزلی به این صورت است که ابتدا هوا وارد سیلندر می شود , سپس به وسیله پیستون هوا به شدت در سرسیلندر متراکم می شود و سپس بعد از داغ شدن بسیار شدید هوا در این نقطه , سوخت به درون هوای داغ شده پاشش می شود و منفجر شده سپس پیستون را به سمت پایین حل می دهد .