ایمنی موتورهای ژنراتور دیزلی نسبت به موتورهای بنزینی بسیار بیشتر است زیرا گازوئیل نسبت به بنزین کمتر فرار بوده و قدرت اشتعال آن هم به مراتب از بنزین کمتر است. که زمان زیادی از ماشین میگیرند از این نوع موتورها استفاده میکند. در ابتدا پس از اختراع موتورهای دیزلی از آن ها در زمینه های پمپاژ آب، راندن قایق های مسافربری و باری، تولید برق و تولید قدرت برای رفع بعضی از نیازهای کارخانجات استفاده میشد. این موتورها دارای یک یا چند سیلندر و از نوع دوزمانه یا چهار زمانه بودند. تفاوت عمده این دو موتور در نحوه ایجاد احتراق است که در موتور دیزل بدون جرقه و توسط متراکم کردن هوا انجام میشود. موتور دیزلی نسبت به موتور بنزینی قدرت بیشتری دارد، سوخت کمتری مصرف و آلودگی کمتری تولید میکند.
به چه دلیل از موتور دیزلی در تانک ها استفاده می شود ؟
پیش از آن مرسدس بنز و سایر شرکتها از موتورهای دیزل بر روی خودروهای باربری و اتوبوسهای خود استفاده کرده بودند اما این نخستین بار بود که موتور دیزل بر روی یک خودروی سواری به شکل انبوه نصب میشد. این موتور هر چند تنها 40 اسب بخار قدرت داشت اما در زمان خود پیشرف مهمی به شمار میرفت و مرسدس بنز را در مسیر موفقیتهای آینده در زمینه موتورهای دیزل سواری قرار داد، روندی که تا سالها بعد ادامه داشت. با وجود این بیعلاقگی آمریکاییها به موتورهای دیزل، این موتورها پیش از این در رقابتهای اتوموبیلرانی مشهور Indianapolis 500 در آمریکا شرکت کردهاند.
این روش در بسیاری از کشتیهای بزرگ مجله خبری دیزل مرکزی موتور دیزل هم استفاده میشود. هم زمان با این عمل خروجی سوپاپ باز شده و گازهای حاصل از احتراق تخلیه میگردند. در نهایت هنگامی که پیستون به نقطه مرگ پایین میرسد، فرآیند تکرار میگردد. موتورهای دیزلی نوع دیگری از موتورهای احتراقی درون سوز هستند که در اغلب وسایل نقلیه مانند کامیون، قطار، کشتیها و … مورد استفاده قرار میگیرند. منظور از موتور احتراقی درون سوز این است که فرآیند سوختن درون سیلندر خودرو اتفاق میافتد و عملکرد و فرآیند آن با موتورهای بخار وبرون سوز متفاوت است. پیستون مکررا با شتاب زیاد در یک مسیر به صورت خطی می رود و بر می گردد.
- ما در این مقاله سعی کردیم تا شما را با برخی از مهم ترین بخش های موتور اشنا کنیم.
- ایمنی موتورهای ژنراتور دیزلی نسبت به موتورهای بنزینی بسیار بیشتر است زیرا گازوئیل نسبت به بنزین کمتر فرار بوده و قدرت اشتعال آن هم به مراتب از بنزین کمتر است.
- در این مقاله شما را با بخش ها و اجزای موتور دیزل آشنا خواهیم کرد.ما در سایت ماه نیرو می توانیم با دیزل ژنراتور بیشتر آشنا شویم.
- سیستم روغن کاری در این موتورها دارای پمپ روغن و فیلترهای روغن، جهت تمیز نگه داشتن روغن از آلاینده ها نیز می باشند.
- استفاده از ماشین آلات مکانیزه کشاورزی همانند تراکتور، تیلر و …
فلایویل هایی که دارای لبه های دندانه ای هستند نیز در صورت نیاز به چرخش نیز کمک می کنند.
آرشیــو محصولات و مقالات آموزشی
در این صفحه آموزشی سعی شده است همه چیز درباره موتورهای دیزل و اجزاء و همچنین نحوه عملکرد هر قطعه بطورخلاصه و مفید شرح داده شود امید است مورد قبول شما دوستان عزیز واقع شود. در صورتیکه پیشنهاد و یا مطلب درخواستی دارید لطفا در همین صفحه با ما درمیان بگذارید. سوخت مورد نیاز برای تامین انرژی موتور به محفظه احتراق انتقال می یابد. تسمه تایم یا زنجیر تایمینگ در سیستم مکانیزم سوپاپ قرار داده شده است. تسمه تایم یا زنجیر تایمینگ برای اتصال میل لنگ و چرخش میل بادامک با یک زاویه خاص است که در جلوی موتور قرار دارد.