
بروزرسانی: 30 خرداد 1404
۵ موردی که باید در مورد ماشین های دیزل بدانید | centraldiesel
سپس مخلوط سوخت و هوا مشتعل می شود و پیستون را حرکت می دهد و باعث چرخش میل لنگ می شود. سپس پیستون در سیلندر به سمت بالا می رود و گازهای حاصل از احتراق را از اگزوز خارج می کند و این چرخه مجددا تکرار می شود. در خودروهایی که کارکرد دیزلی دارند، پیستون هوای وارد شده به محفظه احتراق را فشرده می کند و دمای ایده آل را به دست می آورد تا در هنگام ورود سوخت، منفجر شود و چرخه کامل شود. از طرفی در موتورهای بنزینی آنچه وارد محفظه احتراق می شود مخلوطی از هوا و بنزین است که با جرقه ای فعال می شود.
فراموش نکنید که می توانید علاوه بر خواندن مطالبی مانند این مقاله، از مشورت کارشناسان در این زمینه نیز استفاده مفید داشته باشید. اگر بخواهیم انرژی بیشتری را از مخلوط هوا و سوخت بگیریم، نسبت تراکم بالا مطلوب است زیرا منجر به راندمان حرارتی بالاتر می شود. با ذکر این موضوع متوجه می شویم که، در واقع موتورهای دیزلی بالاترین راندمان حرارتی را در بین موتورهای احتراق داخلی دارند. در مرحله تراکم، دریچه ورودی بسته می شود و هوا با سوخت فشرده یا متراکم می شود.
http://digitalmags.irدر این مقاله قصد داریم که در ابتدا به چگونگی عملکرد مجله خبری دیزل مرکزیها برای ایجاد حس بهتر نسبت به احتراق درونی بپردازیم و سپس پرده از رموز موتورهای دیزلی برداریم. همچنین در این مقاله می توانید چیزهایی در خصوص پیشرفت های صورت گرفته نیز، بدانید. یکی از تفاوتهای بزرگ بین موتور های دیزلی و بنزینی در فرآیند تزربق سوخت است . این مساله ای است که شاید ندانید شاید هم چون در خودروهای دیزلی مدرن بهبود یافته است، اثری از آن نمی بینید.
مهلت فروش ویژه کامیون های باری و کمپرسی ایران خودرو دیزل تمدید شد.
اما در ادامه برخی دیگر از ویژگی ها را بیان می کنیم که با در نظر گرفتن آن ها می توانید انتخاب بهتری داشته باشید. بنابراین شما باید ببینید که آیا به قدرت و سرعت تا چه اندازه نیاز دارید که بعد متناسب با پاسخ خود به سراغ یکی از این موتور ها بروید. بنابراین لازم است که قبل از انتخاب خودرو خود نوع موتور آن را بررسی کنید و اطمینان پیدا کنید که صدا و یا لرزش اضافی ندارد. در آخر این حرکت رفت و برگشتی که در مبل لنگ است به کمک دیگر مکانیزم ها به چرخ ها وارد می شود و خودرو حرکت خود را آغاز می کند. گروه خودروبانک با شعار دسترسی به بهترین انتخاب تلاش دارد از طریق این وب سایت به هموطنان عزیز کمک کند تا انتخابی آگاهانه داشته باشند.
- بیشتر وسایل نقلیه سنگین مانند کامیون ها ،تریلر، کمرشکن، اف هاش، انواع ولوو، ترانزیت ها و ...
- محصولات ایران خودرو دیزلدر سال های گذشته استفاده از موتور های دیزلی چندان پر کاربرد نبود و کم تر کمپانی به سمت آن می رفت، اما امروزه با تغییراتی که بر روی آن انجام شده است اقبال بیشتری نسبت به آن صورت گرفته است.
- در مورد تسمه ها، تعویض تسمه ها در خودروهای بنزینی بین 120 تا 150 هزار کیلومتر توصیه می شود، در حالی که در خودروهای دیزلی می توان تا 200 هزار کیلومتر به تعویق افتد.
- پیستون ها به میل لنگ متصل هستند که برای ایجاد قدرت برای حرکت خودرو حرکت ایجاد می کند.
- علی رغم این پیشرفتهای پیشگامانه ، موتورهای دیزلی مانند موتورهای بنزینی ساکت و روان نیستند.
امروزه خودروها از نظر سوخت مصرفی و کارکرد موتور، تنوع بالایی پیدا کرده اند و انواع موتورها مزیت های خاص خود را دارند. دیگر تنها موتور بنزینی، بهترین گزینه برای خودروهای سواری نیست و با پیشرفت هایی که در موتور دیزلی انجام شده است، خودروهای دیزلی خصوصا برای شاسی بلند و پیکاپ ها رقیبی جدی برای خودروهای بنزینی برای رانندگی درون شهری هستند. دانستن فرق ماشین دیزلی با بنزینی به شما برای انتخاب مناسب ترین خودرو برای خریدی موفق، کمک می کند. موتور دیزل نوعی از موتورهای درون سوز است که مانند موتورهای بنزینی عمل احتراق آن در داخل سیلندر انجام میشود.