حتی پیشرانه بسیاری از خودروهای دنیا نیز دیزلی است و همچنان بخش گستردهای از تقاضای بازار به این نوع موتور اختصاصیافته است. شرکت راد دیزل در قالب سهامی خاص و با سرمایه بخش خصوصی فعالیت خود را در زمینه واردات آغاز نمود. راد دیزل با تکیه بر دانش،تخصص و تجربه کارشناسان متعهد خود در زمینهی واردات انواع ژنراتور تک، ژنراتور گازسوز، دیزل ژنراتور، موتور برق،لوازم یدکی دیزل ژنراتور و… است. به همین دلیل این نوع موتور برای نمونههای پرتابل و قابلحمل گزینهی مناسبتری به شمار می رود.
انزکتور سوخت رسان موتور دیزل
با شناختن تفاوتهای هر دو مجله خبری دیزل مرکزی میتوانید درک بهتری از نحوه استفاده و کاربرد آنها داشته باشید. فرانک در خارج از شرکت علاقه زیادی به کشاورزی داشت و یکی مزرعه کوچک قابل کشت را اداره میکرد. وی پس از دریافت نشان از ملکه انگلستان به دلیل تلاش و کوشش خود در تولید و صادرات موتورهای دیزلی در اکتبر 1967 و در سن 78 سالگی درگذشت. پرکینز Perkins سازنده انواع موتور های دیزل صنعتی (کاربرد در ژنراتور برق) کشاورزی و عمرانی در سال 1932 و به وسیله فرانک پرکینز و با همکاری دوست خود چارلز چاپمن که یک نابغه طراحی مهندسی بود در انگلستان پایهگذاری شد. موتور برق شاپ (بازرگانی تاج) اقدام به واردات، توزیع و عرضه انواع موتور تک نموده است. این امر امکان بررسی و مشاوره آسان و همچنین خرید مطمئن را فراهم کرده است.
- انواع موتور دیزلی که برای بسیاری از تجهیزات ساختمانی و صنعتی بسته میشود، مجهز به هندل هستند که با کشیدن نخ هندل باعث به گردش در آمدن میللنگ و در نتیجه حرکت پیستون داخل سیلندر میشود.
- اما در موتور های دیزلی روند کار بسیار فرق می کند ( بالا تر توضی داده ایم ) .
- پس از یک طلسم طولانی با تعداد نسبتا کمی از اتومبیل های دیزلی در مجموعه آن، مرسدس بنز در قرن ۲۱ به ماشین های دیزلی بازگشته است با تاکید بر عملکرد بالا.
- شرکت آبیاران انواع موتور دیزل اروپایی را مانند موتور دیزل بادوین، ولوو پنتا، پرکینز، کامینز و غیره وارد میکند و با بهترین قیمت ممکن در اختیار خریدار قرار میدهد.
- زمانیکه سیستمها و سرورها خاموش شوند، ممکن است ارتباطات قطع شود، تجارتها متوقف شود، داده ها از دست بروند، کارگران و کارمندان بیکار بنشینند، و تقریبا همه چیز متوقف شود.
این موتورها سنگین، کم سرعت، دارای یک یا چند سیلندر و از نوع دوزمانه یا چهارزمانه بودند. موتور دیزل، گونهای موتور درونسوز است که در آن از چرخه دیزل برای ایجاد حرکت استفاده میشود. تفاوت اصلی آن با دیگر موتورها استفاده از احتراق در اثر تراکم است. در این گونه پیشرانهها عمل انفجار صورت نمیگیرد، بلکه مخلوط سوخت و هوا در اثر تراکم بسیار بالا بدون جرقهزدن متراکم میشوند و دور اصلی این پیشرانهها بر خلاف موتورهای بنزین سوز ۱۰۰۰ دور در دقیقه محسوب میگردند.
این دسته از موتورها نیز برای شناورهای پرسرعت و بسیار سبک مورداستفاده قرار میگیرند. در این دسـته، بهطور نسـبی گشـتاور بیشـتری در سرعتپایین نیاز است تا شتابگری مناسب انجام شود. به دلیل نیروی محرکه بسیار سبک آن گشتاور در حالت حداکثر سرعت، نسبت به سایر ردههای قبلی کمتر است. این دسته از موتورها عمدتاً در مجموعه موتورهای کمتوان با عملکرد ناپیوسته قرار میگیرند. در این مقاله سعی شده تا معرفی جامعی از موتورهای دیزل با کاربرد دریایی انجام پذیرد.
در صورتی که در موتورهای بنزینی از کاربراتور استفاده شود، در آن هوا و سوخت قبل از ورود هوا به سیلندر مخلوط می شوند. در سیستم های انژکتوری نیز تزریق سوخت درست قبل از مکش و خارج از سیلندر انجام می شود. در این حالت، در یک موتور بنزینی، تمام سوخت در طول کورس مکش وارد سیلندر شده و سپس متراکم می شود. تراکم ترکیب سوخت و هوا، به نوعی نسبت تراکم موتور را محدود می کند، که اگر هوا بیش از حد فشرده شود، مخلوط سوخت و هوا خود به خود مشتعل می شود و باعث ضربه خواهد شد. در موتورهای دیزل از تزریق مستقیم سوخت استفاده می شود، یعنی سوخت دیزلی به صورت مستقیم به سیلندر تزریق می شود. با توجه به این که موتور دیزل فقط هوا را فشرده می کند، نسبت تراکم می تواند بالاتر باشد.
هزینه نگه داری موتور های دیزلی بیشتر است و یا بنزینی ؟