معرفی و تشریح اجزای موتور دیزل + نحوه کار و انواع موتور دیزلی | centraldiesel
انتشار: تیر 11، 1403
بروزرسانی: 06 اردیبهشت 1404

معرفی و تشریح اجزای موتور دیزل + نحوه کار و انواع موتور دیزلی | centraldiesel

بنابراین ساختارهای بسیار مشابهی میان این موتورها وجود دارد و تنها تفاوت ساختمانی آنها قطعات زیر است که در موتورهای دیزل وجود دارد و در سایر موتورهای احتراق داخلی وجود ندارد. پیشرفت بیشتر موتورهای دیزل، تا توسعه سیستم های پیشرفته تزریق سوخت در دهه ۱۹۳۰ طول کشید. در این سالها رابرت بوش تولید انبوه پمپ های سوخت پاش خود را آغاز کرد. توسعه پمپ های سوخت پاش (پمپ های انرژکتور) با توسعه موتورهای کوچکی که برای استفاده در خودروها مناسب بودند متعادل شد. اندازه قدرت موتور دیزلی به طور مستقیم متناسب با حداکثر توان خروجی ژنراتور ( دیزل ژنراتور ) می تواند کوپله شود.

  • انژکتور بایستی قادر باشد تا دما و فشار داخلی سیلندر را تحمل کرده و سوخت را به قطرات ریز تبدیل کند .
  • در موتور ديزل لوله هاي گازوئيل سوخت را با فشارهاي مختلف انتقال مي دهند.
  • ژنراتور یک محصول انقلابی است که برق آماده باش پاک و قابل استانداردی را در اختیار میلیون ها شرکت ، موسسه های تجاری کوچک ، و خانه ها قرار می دهد.

در موتور هاي ديزل مدرن ،گازوئيل معمولاً به وسيله سوخت رساني كه موتور آن را به خطر مي اندازد و صافي گازوئيل هم دارد، در سيستم سوخت رساني به حركت در مي آيد . در بعضي از پمپ هاي گازوئيل ، اهرمي براي پركردن پمپ و هوا گيري نيز در نظر گرفته شده است كه با دست كار مي كند. برای مثال لقی بین پلانجر و بارل حدود یک میکرون است (یک هزارم میلی متر).

آدرس کارخانه

بعد از مجله خبری دیزل مرکزی سازی هوا در داخل موتور دیزل چهار زمانه، انژکتور سوخت به داخل سیلندر سوخت می پاشد و بنابراین سوخت داخل موتور مشتعل می شود. برخلاف نظر عموم نکته جالب در موتور های دیزلی آلودگی کم تر آنها به نسبت موتور بنزینی است! اما متاسفانه ما بارها شاهد دود بسیار زیاد اتوبوس و کامیون ها در شهر و جاده ها بوده ایم و دلیل آن هم فرسوده بودن، سوخت غیر استاندارد و عدم توجه رانندگان این وسایل نقلیه به سرویس و نگهداری موتور های خود می باشد. سال ها پس از اختراع موتور دیزل، این نوع موتور عمدتاً و منحصراً برای کاربردهای در محل و کارهای سنگین مانند تولید برق، پمپاژ آب، رانش قایق های مسافری و باری و تولید برق برای برخی از کارخانه ها مورد استفاده قرار می گرفت. این موتورها سنگین، سرعت پاین، دارای یک یا چند سیلندر دو زمانه یا چهار زمانه بودند.

اجزای اصلی یک موتور دیزل

به وجود آمدن دود سیاه در هنگام رانندگی معمولاً به این دلیل است که انژکتورها به درستی کار نمی کنند البته گاهی اوقات دود سیاه به دلیل عملکرد نادرست توربوشارژ \u200fنیز است که باعث می شود فشار به طور کافی ایجاد نشود. موتورهای دیزل در اتومبیل ها قابلیت های زیادی دارند که آن ها را از دیگر موتورها متمایز می کند، اما مانند تمام موتورهای دیگر امکان خرابی در هر قسمت آن به دلایل مختلفی ممکن است ایجاد شود که نمی توان این اتفاق را رد کرد. بنابراین لازم است تا نکاتی درباره علت دیر روشن شدن موتور دیزل یا ایرادات آن را بدانید تا در صورت مواجه شدن با چنین مشکلاتی بتوانید این مسئله را حل کنید و یا از پیش آمدن این اتفاق جلوگیری کنید. در ادامه قرار است نکاتی درباره نحوه روشن شدن موتور دیزل و علت دیر روشن شدن موتور دیزل به شما بگوییم. پیش تر در تهران یکتا به مقایسه و تفاوت موتور دیزل و بنزینیپرداختیم که پیشنهاد می کنیم این مقاله را مطالعه کنید. دکتر رودلف دیزل آلمانی در سال 1892 امیتاز موتور طراحی شده ای را ثبت کرد که در آن بلافاصله بعد از تزریق سوخت، اشتعال ماده سوختنی به داخل سیلندر انجام میگرفت.

چرا از موتور های دیزلی دود سیاه می گیرید؟

کلمه دیزل نام یک مخترع و مهندس آلمانی به نام رودلف دیزل است که در سال ۱۸۹۲ پس از چهارده سال کار شبانه روزی، نوع خاصی از موتورهای احتراق داخلی را به ثبت رساند، به احترام این مخترع این گونه موتورها را موتورهای دیزل می نامند. موتور دیزل از قطعات و سیستم های مختلفی تشکیل شده است که هر یک از آنها می توانند وظیفه مشخصی را انجام دهند. در واقع با طراحی این سیستم ها و قطعات است که موتور شروع به کار کرده و می تواند انرژی شیمیایی انجام عمل احتراق را به انرژی مکانیکی تبدیل کند و در نهایت گشتار و نیروی مکانیکی مورد نیاز را ارائه دهد. طراحی موتور دیزل معمولا سه نوع پیکربندی متفاوت را در بر می گیرد.

http://digitalmags.ir