لذا این مجله خبری دیزل مرکزی با مدیریت کلان بر کلیه ی کارکنان مستقیم و غیر مستقیم، نهایت سعی خود را در برآورده کردن خواسته های مشتریان خود و ایجاد فضای آرامش ذهنی از شروع فرآیند بارگیری گرفته تا ارسال و تحویل برای صاحبان بار، صحه می گذارد. گرچه پیشرفت در این موتورها کم بود اما در سال 1930 موتورهای دیزل با سرعت بالا و دارای چند سیلندر به بازار عرضه شد. این پیشرفت تا پایان جنگ جهانی دوم کاهشی بود اما از آن تاریخ تاکنون شاهد پیشرفت چشم گیری در طراحی و تولید این موتور ها هستیم. این وسیله اکسیژن وارده به سیلندر را افزایش می دهد و از انجایی که وجود اکسیژن بیشتر باعث بهبود احتراق می شود در نتیجه راندمان موتور دیزلی را افزایش می دهد.
آلایندگی محیط زیست
این انفجار است که باعث می شود پیستون به سمت پایین حرکت کند و میل لنگ را به حرکت درآورد. فاز آخر تخلیه از طریق اگزوز است که در آن مخلوط هوا و سوخت مصرف شده از طریق دریچه خروجی باز شده از سیلندر خارج می شود تا یک چرخه جدید شروع شود. بسیاری از مردم اتومبیل های دیزلی را به عنوان اتومبیل های پر سر و صدا ، ناگهانی ، بد بو و کثیف تصور می کنند. از طریق مهندسی و توسعه بهتر فناوری ، خودروهای دیزلی تولید سواری نرم و آرام را بهبود بخشیده اند. علی رغم این پیشرفتهای پیشگامانه ، موتورهای دیزلی مانند موتورهای بنزینی ساکت و روان نیستند.
وقتی صحبت از حمل و نقل سنگین و سفرهای طولانی می شود، ممکن است نظرات و ایده ها به سمت استحکام و دوام یک موتور دیزلی تغییر کند. برای استفاده های روزمره، مانند سفرهای کوتاه به محل کار یا دانشگاه، کم هزینه بودن، کاربردی بودن و سرعت بالاتر، طبیعتا موتورهای بنزینی برای شما بسیار بهتر است. یکی از تفاوت های موتورهای دیزلی و بنزینی این است که موتورهای دیزلی با فشرده سازی هوا کار می کنند و موتورهای بنزینی با جرقه تولید شده توسط شمع، کار می کند. موتورهای دیزلی نیز مانند موتورهای بنزینی، موتور احتراق داخلی هستند که به عنوان موتور احتراق تراکمی نیز شناخته می شود. در این موتورها، سوخت به داخل محفظه احتراق تزریق می شود و سپس با دمای بالای هوا در محفظه مشتعل می شود. بدین معنا که سوخت به هنگام ورود به موتور با هوا مخلوط میشود و در درون سیلندرها فشرده میشود.
- تاریخچه این ماشین ها بر میگردد به سال 1878 زمانی که رودلف دیزل که یک شخص آلمانی بود با رفتن به مدرسه پلی تکنیک با بحث سوخت خودرو ها آشنا شد.
- همچنین گازوئیل به تصفیه کمتری نیاز دارد و به همین دلیل نسبت به بنزین ارزان تر است.
- فرق میان این دو در این است موتور های دیزلی دارای بدنه سنگین تر و قوی تری هستند که احتیاجی به جرقه ندارند و توسط فشار بالا این کار را انجام می دهند؛ علاوه بر این موضوع در خودرو های دیزلی هزینه سوخت بسیار کم تر است که این مورد برای کسانی که تردد زیادی دارند گزینه مناسبی است.
- هر چه سیلندرهای موتور بیشتر باشند، احتراق سوخت در زمانهای نزدیکتر به هم اتفاق میافتد و عملکرد موتور نرمتر میشود و قدرت موتور بالاتر میرود و البته ساختار موتور پیچیدهتر میشود.
همچنین در این سامانه امکان وجود فیلتر سوخت و جداکننده آب از سوخت وجود دارد که مانع از آسیب رساندن سوخت بی کیفیت به موتور دیزل میشود. موتور دیزل 2 زمانه که استفاده از آن منسوخ شده بیشتر در موتور های زمان جنگ جهانی دوم استفاده می شد که در یک سیکل عادی تولید قدرت , 2 سیکل را انجام می دهد . مدیرعامل ایرانخودرو دیزل از شکسته شدن رکورد تولید ماهانه این شرکت در آذرماه امسال خبر داد. مورد دیگری که وجود دارد این است که اگر شما خودرو های دیزلی را برای مسافت های طولانی و بین شهری انتخاب کنید کاملا هزینه آن ارزش دارد و نباید به خاطر قیمت آن در انتخاب خود شک کنید. فعلا در این زمان هزینه گازوئیل از بنزین بسیار کم تر است، اما ممکن است در آینده تغییراتی بر روی قیمت های گازوئیل ایجاد شود و این روند بهم بریزد.
ماشین های هیبرید برای رانندگی داخل شهر بسیار عالی هستند و ماشین های دیزل بیشتر برای جاده و بزرگراه مناسب هستند. این خودروها در بزرگراه بدون اینکه گردش موتور زیاد شود یا به آن فشار بیاید، قدرت و گشتاور بالایی تولید می کنند. ماشین های دوگانه سوز و دیزل هر دو مصرف سوخت بسیار پایینی دارند و دلیل شهرت آنها همین مصرف پایین است.