موتورهای احتراق داخلی کارآمدتر از موتور بخار هستند و به طور گسترده در زمینه حمل و نقل استفاده می شوند. آکروید استورات در سال 1890 میلادی امتیاز ساخت موتوری را بدست آورد که در آن هوای خالص در سیلندر موتور متراکم میشد و سپس به منظور جلوگیری از اشتعال، سوخت داخل هوای متراکم شده تزریق می شد، فشار این موتورها بسیار پایین بوده است. برای اشتعال سوخت از یک لامپ الکتریکی یا روش های دیگر در خارج سیلندر استفاده می شد. موتور های تک سیلندر که معمولا برای توان های پایین مورد استفاده قرار می گیرد که ساختاری ساده تر و ابعاد کوچکتری را دارا می باشند.
- در این حالت علاوه بر شمعها، قطعات موتور مانند سیلندر و پیستون نیز باید حتما تعویض شوند.
- بیشتر وسایل نقلیه سنگین مانند کامیون ها ،تریلر، کمرشکن، اف هاش، انواع ولوو، ترانزیت ها و …
- این آلودگیها میتوانند باعث بیماری قلبی و ریوی و طیف وسیعی از اثرات مضر برای سلامتی شوند.
- در شکل زیر، طرحی از سیستم سوخت رسانی گرانشی موتورهای دیزل مشاهده می کنید.
- امیدواریم که به خوبی شما را راهنمایی کرده و پاسخ سوالهایتان را داده باشیم.
- چرا که دماهای بالاتر ویسکوزیته روغن را کاهش داده و باعث افت کیفیت روغن شده و یک لایه روغن مضر بین قطعات متحرک را تشکیل می دهد.
تراکم ترکیب سوخت و هوا، به نوعی نسبت تراکم موتور را محدود می کند، که اگر هوا بیش از حد فشرده شود، مخلوط سوخت و هوا خود به خود مشتعل می شود و باعث ضربه خواهد شد. در موتورهای دیزل از تزریق مستقیم سوخت استفاده می شود، یعنی سوخت دیزلی به صورت مستقیم به سیلندر تزریق می شود. با توجه به این که موتور دیزل فقط هوا را فشرده می کند، نسبت تراکم می تواند بالاتر باشد. هم چنان چه در بالا نیز اشاره شد، هر چه نسبت تراکم بیشتر، توان تولیدی نیز بیشتر خواهد بود. موتور برق دیزلی طی چند مرحله باعث تبدیل نیرو و ایجاد حرکت می شود. در مرحله اول که مرحله تنفس نام دارد پیستون از بالاترین مکان (نقطه مرگ بالا) به سمت مکان پایین (نقطه مرگ پایین) میرود و هوا و اکسیژن مورد نیاز از مجرای سوپاپ وارد محفظه احتراق آن می شود.
اتومبیل های دیزل امروزی بسیار کم مصرف، پر کشش و با صرفه هستند و حتی دیگر از آن دود سیاه و اگزوز دوده گرفته در آنها خبری نیست. در حدود بیست سالی می شود که اتومبیل های سواری دیزل جای پای خود را خصوصاً در اروپا محکم کرده اند چنانچه کمتر خودروسازی را می توان یافت که حداقل یک مدل اتومبیل سواری دیزل تولید نکند. الفارومئو، ب.ام.و، بنز، آئودی، فولکس واگن، تویوتا و ده ها خودروساز کوچک و بزرگ دیگر سرمایه گذاری عظیمی بر روی این رده از موتورها انجام داده اند.
اگر شمع موتور خراب شود چه اتفاقی میافتد؟
دیگر تنها موتور بنزینی، بهترین گزینه برای خودروهای سواری نیست و با پیشرفتهایی که در موتور دیزلی انجام شده است، خودروهای دیزلی خصوصا برای شاسیبلند و پیکاپها رقیبی جدی برای خودروهای بنزینی برای رانندگی درونشهری هستند. دانستن فرق ماشین دیزلی با بنزینی به شما برای انتخاب مناسبترین خودرو برای خریدی موفق، کمک میکند. موتورهای دیزلی باتوجهبه اینکه روی چه دستگاهی بسته میشوند به دو نوع هندلی و استارتی روشن میشوند. انواع موتور دیزلی که برای بسیاری از تجهیزات ساختمانی و صنعتی بسته میشود، مجهز به هندل هستند که با کشیدن نخ هندل باعث به گردش در آمدن میللنگ و در نتیجه حرکت پیستون داخل سیلندر میشود.
مجله خبری دیزل مرکزی دیزل به عنوان یک موتور احتراق فشرده یا CI شناخته میشود و به نام رودلف دیزل نامیده شده است . با توجه به این موضوع که دانسیته و چگالی آب نسبت به گازوئیل بیشتر میباشد، به همین دلیل در شکل آزاد، آب در کف مخزن در گازوئیل قرار خواهد گرفت. در ابتدای کار که میزان آب در گازوئیل کم است، این دو بصورت محلول در یکدیگر بوده و کاملا یکسان هستند. مولکولهای بنزین سبکتر بوده که به همین دلیل به نسبت گازوئیل دارای فراریت بیشتری میباشند. این بدان معنا است که در دمایی ثابت، مولکولهای بنزین به نسبت بیشتری از مولکولهای گازوئیل تبخیر میشوند که یعنی بنزین سریعتر آتش خواهد گرفت. بنزین دارای گرانروی کمتری به نسبت گازوئیل میباشد که البته با کمتر شدن دما، گرانروی گازوئیل بیشتر نیز میشود، اما بنزین دچار اینگونه رفتارات در تغییرات دمایی نمیشود.
سیستم سوخت رسانی موتور